Oyun

CD Projekt Red, Cyberpunk 2077’den Vazgeçmiyor

2020 yılının oyun dünyası açısından en büyük faillerinden biri haline gelen Cyberpunk 2077’nin hala kurtarılmak istenmesi beni benden alıyor dersem yalan söylemem sanırım. CD Projekt Red ekibi 2022 yılında oyun için büyük bir güncelleme yapacağını duyurmuş.

Bildiğiniz üzere Cyberpunk 2077 çıktığında “ben dahil” herkes o parayı verip oyunu aldı mı? Aldı. Ekran kartlarının ısınmasına sesimizi çıkarmadık vs. Ancak buradan CD Projekt Red ekibine sormak istiyorum; Hocam Witcher serisini de siz yapmadınız mı? Başka mahalleden başka studiodan adamlar mı yaptı? Tamam Cyberpunk‘ta oldu bazı talihsizlikler ama nedir bu ısrar?

Ücretli Cyberpunk 2077 DLC’leri yolda

CD Projekt Red ekibi Cyberpunk 2077 için ücretli DLC‘ler çıkaracaklarını da belirtmişler. Burada her şeyden önce bir yazılım firmasının ürününü bu kadar savunmasını anlıyorum ancak Witcher’a online oyun modu yapsalardı daha çok hora geçerdi.  Pazarlama ve ürün takımı bu konuda ne düşünmüşler bilemiyorum ancak kozmetik ya da görev bazlı satın alınabilir DLC’lerin çok cezbedici olduğunu düşünmüyorum.

Yine de itiraf etmem gerekiyor ki ben Cyberpunk 2077‘ye bayılmıştım. Hatalı halleriyle bile beni gerçekten cezbetti. Bu kadar beğenmemin nedeni Keanu Reeves hayranlığım da olabilir, Shadow Run’ı çok sevmemde.  Günün sonunda hepimizin net olduğu taraf şu olsa gerek, ücretli DLC’lerden para kazanmak yerine yapın şu oyunun da CO-OP DLC’sini hepimiz mutlu olalım.

Rivyalı Geralt hikayesini bitirmeseydiniz ya

CD Projekt Red ekibinin Rivyalı Geralt‘ın hikayesini bitirdiğini duyurması gerçekten kalp kırıcı oldu. Özellikle piyasada Witcher 3‘ü defalarca bitirmiş hatta yeni oyun çıksa da alsak diye bekleyen bir kitle varken, firma eforunun ağırlıklı Cyberpunk 2077’yi düzeltmeye adanması gerçekten oyuncular için üzücü. Warcraft hikayesi bile tükeneli ne kadar oldu ama bakınız Blizzard üretmeye devam ediyor.

Şimdi Oku  Oyun Sektörü Soru-Cevap

CD Projekt Red’i bu ara anlamak gerçekten oldukça zor görünüyor. Bir tarafta namus meselesi haline gelmiş bir Cyberpunk 2077, diğer tarafta biten bir Rivyalı Geralt serisi…

Click to comment

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

To Top